Violenţe pe teren. Trei fotbaliști, suspendaţi şi amendaţi!

Scandalurile şi bătăile nu lipsesc la meciurile de liga a IV-a din Gorj. În doar câteva zile au avut loc două altercaţii. Trei sportivi au fost penalizaţi drastic, iar un club a fost amendat. „Nu tolerăm sub nicio formă violenţă”, este mesajul şefului fotbalului gorjean, Mihai Prunariu.

Un scandal monstru s-a iscat săptămâna trecută la Stoina. Echipa locală, Petrolul, avea programat meci împotriva Ştiinţa Turceni. Un sportiv din echipa oaspete a fost luat la bătaie de doi fotbalişti de la echipa gazdă, fraţi, şi de tatăl acestora. Este vorba de fraţii Valentin şi Marius Ghizodan. Doar unul dintre fraţi evolua pe teren, celălalt era rezervă. „Au pătruns pe terenul de joc tatăl şi fratele unui jucător de la Stoina şi au lovit un jucător de la Turceni. Cel care era în teren a fost eliminat, iar fratele era trecut pe raportul de joc, dar stătea în tribună. Au intrat în teren şi l-au bătut pe jucătorul de la Turceni. Acesta şi-a luat certificat medico-legal, a primit 10-12 zile de îngrijiri. Şi cel din teren, şi fratele său au luat câte 20 de etape de suspendare. Legat de tatăl celor doi, nu putem lua noi măsuri”, a declarat Mihai Prunariu, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Gorj.  

Meciul Petrolul Stoina-Ştiinţa Turceni s-a încheiat cu scorul de 0-4. Comisia AJF Gorj a penalizat şi Petrolul Stoina. Echipa va disputa patru etape fără spectatori în tribune. Totodată, fiecare bătăuş a primit o sancţiune de 300 de lei.

Ce de-al doilea incident de acest gen a avut loc la Rovinari, duminica trecută. Un sportiv de la CS Jiul Rovinari 2016 l-a lovit pe un fotbalist de la echipa adversă, Unirea Cruşeţ. Pentru fapta sa, Gabriel Vasiliu a fost suspendat 18 etape, primind şi o amendă de 400 lei. „AJF Gorj nu tolerează violenţa sub nicio formă. Am sancţionat şi vom sancţiona de fiecare data orice violenţă”, a conchis preşedintele AJF Gorj, Mihai Prunariu.

Vizualizări: 1,678

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: