Vișan (Ministerul Energiei): Nu s-a discutat schimbarea lui Boza

Secretarul de stat din Ministerul Energiei, Doru Vișan, a declarat că nu s-a discutat despre demiterea lui Sorinel Boza de la CE Oltenia. Speculaţiile au apărut după declaraţii făcute de liderii PSD, care au spus că Ministerul analizează și va decide dacă face schimbări. Totodată, s-a spus că la CEO a ajuns Corpul de Control al ministerului, iar informaţia nu a fost infirmată de societate.

Cele 1000 de persoane care vor fi date afară la 1 mai vor fi selectate din rândul TESA și conducere, a declarat secretarul de stat din energie, Doru Vișan.

Despre schimbarea directorului general, Sorinel Boza, nu s-a discutat, a spus Vișan: „Este un an greu în care a venit scadenţa multor împrumuturi pe care CEO le-a luat pentru investiţiile de mediu, dar printr-un act managerial corect o să reuşim să le rambursăm. (...) Cine să fie schimbat? Nu am avut astfel de discuţii şi nu s-a pus niciodată o astfel de problemă“.

Secretarul de stat a mai spus că locul lăsat liber de Laurențiu Ciobotărică va fi ocupat în urma deciziei Consiliului de Supraveghere. „Este atributul CS să-şi completeze Directoratul dacă există această prolemă, nu este atributul secretarului de stat“. Vișan a mai declarat că va veni şi în februarie la Târgu Jiu pentru discuția lunară, dar nu a stabilit încă o dată. Întrebat despre negocierile pentru noul contract de muncă și amenințarea cu greva generală, Vișan a răspuns că: „Stați să negociem contractul și după aia să discutăm de lucrurile acestea“.

Vizualizări: 725

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: