Vlaicu: CSM sa legitimeze toți copiii care vor să facă sport

Noul Club Sportiv Municipal (CSM) de la Târgu Jiu ar trebui să adune laolaltă copiii care au aptitudini sportive, este de părere Marius Vlaicu, antrenor și președinte al Asociației Județene de Baschet. ”Eu cred că acest CSM Târgu Jiu trebuie să legitimeze toți copiii care vor să facă sport, să le creeze condiții optime de antrenament și să le finanțeze activitatea la competiții sportive și, peste 3-5 ani, vom avea performanțe sportive și la seniori”, a declarat Marius Vlaicu.

Vlaicu a spus asta în contextul în care echipa de baschet băieți a Asociației de Baschet Club Târgu Jiu s-a clasat pe locul I în grupa H a Festivalului Național de Minibaschet ce s-a desfășurat la începutul lunii iulie în Mangalia. Copiii sunt susținuți financiar de părinți, a explicat Vlaicu. ”Alți copii au primit finanțare publică de la primăria Târgu Jiu și nu au obținut performanță, dar nu asta e problema. Problema este că și părinții acestor copii, printre care ma aflu și eu, suntem plătitori de taxe și impoxite locale și cred că și acești copii merită finanțare”, a mai spus Vlaicu.

Câștigătorii Grupei H a Festivalului Național de Minibaschet sunt: Bocean Flavius, Popescu Daniel, Bârsăşteanu Alexandru, Spineanu Andrei, Istratie Andrei, Vlaicu Mihnea-căpitanul echipei, Voinea Narcis, Paicu Luca, Raţă Răzvan și Cenuşe Bogdan.

Vizualizări: 1,544

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: