Vlaicu: Ponta candidează la Prahova, nu la Gorj

Victor Ponta a dat peste cap aşteptările preşedintelui UNPR de la Gorj, Marius Vlaicu, cu anunţarea candidaturii pentru judeţul Gorj la alegerile parlamentare din 2012. Vlaicu a spus la Interviurile Infinit Fm că a rămas surprins la aflarea veştii, deoarece el avea informaţii că preşedintele PSD va candida pentru un nou mandat la Prahova, nu pentru Gorj.

Domnul Ponta şi-a anunţat o nouă candidatură la Gorj la alegerile parlamentare de anul viitor, cum comentaţi această candidatură?

Important şi surprinzător pentru mine este că şi-a anunţat candidatura la Gorj şi pentru Gorj. Este surprinzător pentru că zvonurile şi certitudinile mele erau că nu va mai candida aici şi că va merge la Prahova. Dacă a anunţat că va candida la Gorj înseamnă că este responsabil de ceea ce spune şi se va întâmpla asta, indiferent.

Dacă ar fi candidat la Prahova nu era normal să meargă la deschiderea anului şcolar acolo, nu în Gorj?

Eu aveam aceste informaţii dar, se pare că dacă a declarat acest lucru înseamnă că va candida, e posibil, după ce a văzut sondajele probabil crede că va reuşi să obţină un nou mandate de parlamentar dar, trebuie totuşi să ne uităm puţin şi în 2008 şi aţi văzut că foarte uşor era să nu facă 51%, domnul actual subprefect Marcel Romanescu care era contracandidat pe Colegiul 6 a obţinut un rezultat bun.

Sunteţi mulţumit de lucrurile pe care le-a făcut domnul Ponta în calitate de parlamentar de  Gorj pentru acest judeţ?

Unii spun că este un câştig pentru Gorj că domnul Ponta va candida aici, acelaşi lucru l-am spus şi eu acum 7 ani când, de fapt eu l-am adus aici şi colegii din PSD, crezând că va pune umărul la dezvoltarea judeţului, la dezvoltarea economică a judeţului. A fost parlamentar de Gorj 4 ani, este de 3 ani parlamentar de Colegiul 6 de Târgu Jiu şi sigur că dânsul poate să spună ce a realizat pentru Gorj, pentru târgujieni şi cetăţenii din Gorj şi din Târgu Jiu vor decide dacă vor vota sau nu pe Victor Ponta.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: