Vouchere de vacanță pentru funcționarii de la Târgu-Cărbunești

Vești bune pentru angajații Primăriei Târgu Cărbunești. Chiar dacă își luaseră gândul de la voucherele de vacanță, au fost anunțați că le vor primi până la sfârșitul acestui an. În vară, când tichetele de vacanță le-ar fi fost mai de folos, autoritățile nu au avut bani suficienți așa că au amânat această cheltuială până la rectificarea bugetară.

Funcționarii de la Primăria Târgu-Cărbunești sunt acum printre norocoșii care vor avea parte de vouchere de vacanță. Le pot folosi anul viitor. Primăria nu a avut bani să acorde aceste tichete în valoare de câte 1.450 de lei în vară, în perioada concediilor.

Primarul Dănuț Birău a explicat, la TV Sud, că acordarea voucherelor a fost posibilă abia după ce a primit bani de la Guvern, la ultima rectificare: “Am primit 700 de mii de lei după această ultimă rectificare și ne-a ajutat să umplem toate golurile, inclusiv acele vouchere de vacanță așa cum erau prevăzute de lege și pe care le-am lăsat pentru ultimul trimestru pentru a nu văduvi anumite investiții și anumite documentații pe care trebuia să le depunem să obținem alte finanțări. La momentul actual, nu suntem descoperiți”.

Vizualizări: 1,098

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: