Vouchere de vacanță pentru salariații Spitalului Județean. REGULAMENT!

Angajații Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu vor beneficia vara aceasta de vouchere de vacanță. Conducerea unității spitalicești a aprobat zilele trecute un regulament intern privind modul de acordare a acestor facilități, valabil pentru 2019 și 2020.

Fiecare salariat al unității medicale va primi vouchere de vacanță în cuantum de 1450 lei. Acestea sunt bonuri de valoare, fiecare cu o valoare nominală de 50 de lei, pe suport de hârtie, emise în mod exclusiv pentru a fi folosite în scopul achiziționării de pachete turistice. Voucherele au o valabilitate de utilizare de un an de la data emiterii lor, pot fi utilizate doar de salariații unității și se vor impozita cu 10%. De acestea vor beneficia și salariații nou angajați, dar le vor primi proporțional cu perioada lucrată.

Cheltuielile cu acordarea voucherelor de vacanță sunt suportate din bugetul unității spitalicești. ”Toată lumea primește. Valoarea voucherelor este aceeași ca și anul trecut. Pentru spital înseamnă un efort de peste 2 milioane lei. Avem banii. Am aprobat regulamentul, iar începând cu 1 iunie începem să le distribuim. Oamenii au făcut solicitări la noi, iar noi le dăm”, a declarat Gigel Capotă, managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Cel mai mare spital din Gorj are la această dată circa 1300 de salariați.

Vizualizări: 2,095

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: