Vrea să lege comuna de drumul expres Târgu Jiu - Craiova

Inițiativă îndrăzneață a primarului din comuna Turburea. Ion Bârcă vrea să lege comuna pe care o conduce de drumul expres Târgu-Jiu - Craiova care va fi realizat pe traseul Târgu-Jiu - Hurezani - Crușeț. Pentru acest lucru ar trebui modernizat drumul care face legătura între comuna Turburea și Căpreni.

Chiar dacă drumul expres nu trece prin comuna pe care o conduce, Ion Bârcă are soluția pentru a scurta distanța între localitatea Turburea și Târgu-Jiu, respectiv Craiova.

”Eu am în plan să leg comuna de drumul expres Târgu-Jiu - Craiova. Este un drum care face legătura între Turburea și Căpreni, are o distanță de 3,5 kilometri și dacă reușim să-l reabilităm este mare lucru pentru că prin Căpreni va trece drumul expres și vom putea și noi cei din Turburea să ne folosim de el. Și cei din Aninoasa pot circula pe el. Dacă reabilităm drumul cred că în 15 minute ajungem la drumul expres”, a declarat Ion Bârcă.

Primarul din Turburea va purta discuții în acest sens cu primarul din Căpreni pentru a ajunge la o înțelegere în ceea ce privește modernizarea drumului dintre cele două comune. ”Drumul acesta este betonat și ne va fi foarte ușor să-l asfaltăm. Trebuie să-l lărgim puțin și cam asta este. Are o lungime de 3,5 kilometri. Și dacă îl facem cu mâna, tot va fi gata odată cu drumul expres. Trebuie să mă consult cu primarul de la Căpreni, să alocăm fonduri ca să facem drumul. Dacă reușim acest lucru va fi o super treabă pentru Turburea. Avem legătura cu drumul expres, avem investitori. Este foarte simplu”, a mai spus Ion Bârcă.

Vizualizări: 4,370

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: