Vrea zero taxe pe salariul minim pe economie

USR-PLUS își propune ca obiectiv principal de guvernare reducerea taxelor pe salariul minim pe economie. Radu Miruță, candidat USR-PLUS la Camera Deputaților, spune că fiecare persoană va primi în mână suma de 2.230 de lei, acesta fiind salariul minim brut în acest moment.

Miruță  mai crede că impactul bugetar al unei astfel de măsuri este unul mic: ”Unul dintre pilonii pe care noi ne bazăm este legat de zero taxe pe salariul minim pe economie. Practic, românul va primi 2.230 de lei în mână, sumă care în prezent reprezintă salariul minim brut. Din toate calculele făcute de noi, impactul bugetar este unul mic”, a spus Radu Miruță.

Miruță a mai afirmat și faptul că cei care primesc salariul minim pe economie în România îi face să plece din țară: ”Oamenii rămân cu maxim 1.400 de lei în mână, ceea ce îi nemulțumește foarte mult. Ajunge să fie un fel de blestem. Văzând că minimum pe economie pe care-l primesc în mână este de 1.400 de lei, pleacă în altă parte”, a mai afirmat candidatul USR-PLUS la Camera Deputaților, Radu Miruță.

Vizualizări: 1,529

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: