Vrei să oferi un cadou dulce? Foloseşte aplicaţia care detectează E-urile!

Luna aceasta sărbătorim femeia, mamele, soţiile, iubitele şi bunicile noastre. Și cum putem să le facem să se simtă mai alintate şi mai speciale decât prin cadouri dulci din ciocolată. Dar știm ce ciocolată oferim sau primim? Acum este foarte simplu să identificăm fiecare aditiv alimentar printr-o simplă scanare a codului de bare al produselor utilizând Aplicația InfoCons, disponibilă GRATUIT pentru dispozitive mobile cu sistem de operare Android sau iOS.

Dar nu numai aditivilor trebuie să le acordăm atenție! Fiecare tip de ciocolată trebuie să îndeplinească anumite caracteristici pentru a putea fi comercializate sub această denumire.

Știați că ciocolata trebuie să conțină minimum 35% substanță uscată totală de cacao care include minimum 18% unt de cacao și minimum 14% substanță uscată de cacao fără grăsime? Sau că ciocolata mai poate fi comercializată sub denumiri precum ciocolată cu lapte, ciocolată cu frișcă, ciocolată cu lapte degresat, cuvertură de ciocolată, ciocolată albă și multe altele, fiecare cu propriile caracteristici necesare pentru comercializare?

Vizualizați toate aceste informații accesând secțiunea Info-Știați că... despre produsele din cacao a portalului www.infocons.ro sau direct din Aplicația InfoCons! (A.A.)

Vizualizări: 1,037

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: