Weber: Implementarea Planului de restructurare, provocarea pentru CEO

Aprobarea Planului de restructurare reprezintă adevărata provocare pentru Complexul Energetic Oltenia, susține președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber.

Acesta spune că ar trebui să aflăm cu toții ce cuprinde acest program. “Înainte de toate, trebuie să vedem clar ce obligații au fost asumate în acest Plan și dacă ele pot fi duse la îndeplinire în termenul prevăzut. Cu toții ne dorim să nu fie un măr otrăvit pentru Complexul Oltenia sau pentru sistemul energetic din România”, a transmis Weber.

Președintele PSD Gorj speră să afle răspunsuri de la ministrul Energiei. “Acum, prioritar pentru companie este achiziționarea certificatelor de carbon, altfel nu mai putem vorbi de continuarea activității producătorului de energie. Solicit ministrului Energiei să spună public ce angajamente au fost asumate în Planul de restructurare și care sunt riscurile în ceea ce privește respectarea documentului aprobat de Comisia Europeană”, a mai comunicat Mihai Weber, care susține că independența energetică a României depinde de Complexul Energetic Oltenia.

Vizualizări: 1,882

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: