Weber spune trei măsuri esențiale pentru intrarea PSD la guvenare

“Indiferent de formula de guvernare, consider că este esențial ca trei măsuri să fie adoptate și să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2022”, a spus deputatul PSD Gorj, Mihai Weber.

Dincolo de stabilizarea situației dezastruoase din sănătate, PSD va insista, fie că se va afla la Putere, fie că se va poziționa în Opoziție, pentru găsirea urgentă a unei soluții pentru creșterea pensiilor aflate sub nivelul salariului minim pe economie, a transmis deputatul PSD Gorj.

O altă măsură esențială este “creșterea alocațiilor pentru copii, de la 214 la 300 de lei pentru copiii între 2 și 18 ani și de la 427 la 600 de lei pentru copiii mai mici de 2 ani și pentru cei cu dizabilități”.

Creșterea salariului minim, de la 2.300 la 2.550 de lei, este o altă condiție pusă de social-democrați.

“Deciziile haotice ale guvernelor de dreapta în ceea ce privește liberalizarea pieței energiei se resimt din ce în ce mai acut, motiv pentru care românii trebuie ajutați să treacă peste efectele creșterii prețurilor. Sunt măsuri de bun simț, care vizează menținerea puterii de cumpărare a populației și, implicit, a consumului, un factor extrem de important pentru o bună funcționare a economiei”, a mai comunicat președintele PSD Gorj, Mihai Weber.

Vizualizări: 1,561

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: