Stamatoiu: ”Acesta este salariu de primar?”

Salariul de primar pare să nu fie mulțumitor pentru unii edili din Gorj. De exemplu, primarul din Scoarța, Ion Stamatoiu, spune că leafa pe care o câștigă este destul de mică în comparație cu munca depusă. Nici angajații din primărie nu au salarii prea mari, mai spune primarul.

Stamatoiu mai este de părere că și în primării ar trebui acordat sporul de Covid, așa cum a fost dat celor din Prefectura Gorj. ”Am cumpărat teste pentru salariați, tocmai pentru a-i proteja”, declară primarul.

”Acesta nu este salariu de primar. La cât punem noi suflet, efort pus, timp pierdut, concedii nefăcute. Asta este viața. Ne-am dorit să fim primari, dar să fim și sprijiniți. Nu numai primarii, ci și angajații au salarii mici. Secretara primăriei are 2.400 de lei, am salariați cu salariul minim pe economie. Nu suntem protejați cu nimic. Alții au primit spor de Covid, dar noi lucrăm mereu cu oamenii. Am cumpărat și teste de Covid pentru a-i testa pe salariații primăriei, avem grijă de ei. Trebuie să îi protejăm”, a spus Stamatoiu, la Radio Infinit.

Acesta nu a spus ce salariu are, dar în general primarii de comune au între opt și 12 mii de lei brut.

Vizualizări: 3,211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: