WhatsApp a picat marți în întreaga lume / Problemele raportate de utilizatorii aplicației de mesagerie

WhatsApp a picat marți în întreaga lume, utilizatorii raportând că serviciul de mesagerie deținut de Meta, compania mamă a Facebook și Instagram, nu poate fi accesat.

Site-ul downdetector care monitorizează problemele tehnice ale marilor rețele de socializare și aplicații de mesagerie a început să înregistreze o creștere vertiginoasă a plângerilor utilizatorilor WhatsApp marți începând în jurul orei 10:00.

The Independent notează că pana pare una globală și că cea mai populară aplicație de mesagerie la nivel mondial nu mai funcționează.

UPDATE 11:25 Meta are o primă reacție după ce serviciul WhatApp a picat, afirmând că depune eforturi pentru a remedia cât mai rapid problemele.

„Suntem la curent că unele persoane au momentan probleme cu trimiterea de mesaje și lucrăm la restaurarea WhatsApp pentru toată lumea cât mai rapid posibil”, a declarat un purtător de cuvânt al Meta.

Noile probleme ale WhatsApp vin după ce în luna octombrie a anului trecut atât aplicația de mesagerie cât și Instagram și Facebook, toate deținute de compania Meta fondată de Mark Zuckerberg, au căzut la nivel global .

Sursa: Hotnews.ro

Vizualizări: 1,036

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: