Zăpada mare a îngustat drumul. Utilajele au intervenit!

Zăpada tot mai mare din stațiunea montană Rânca a început să afecteze circulația pe două benzi, mai ales în zonele unde viscolul bate cu putere. Drumarii au ieșit imediat cu utilajele pentru a le face cale liberă șoferilor.

Cele mai mari probleme se creează la ieșirea din stațiunea montană Rânca, acolo unde viscolul este mai puternic. Cristi Tudor, reprezentant al SDN Târgu Jiu, spune că se acționează permanent pentru a curăța drumul, tocmai pentru ca șoferii să nu aibă de suferit.  

”În zonele unde a viscolit și zăpada a ajuns pe partea carosabilă și nu a mai asigurat gabaritul drumului, practic lățimea drumului pentru a circula pe două benzi, acolo se intervine cu aceste încărcătoare frontale pentru a îndepărta zăpada. Probleme mai mari sunt la ieșire din Rânca, acolo unde știm că viscolește cel mai mult. De asemenea, se mai fac întrețineri specifice sezonului de iarnă. Chiar dacă este soare, drumarii nu stau și fac și alte lucrări în stațiune”, a spus Cristi Tudor, reprezentant SDN Târgu Jiu.  

Vizualizări: 1,351

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: