Zece angajări la o instituție din Gorj

Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Gorj face zece angajări în perioada următoare. Este vorba de posturi contractuale.

Un prim post este de asistent veterinar, gradul IA, pentru care sunt necesare studii medii liceale de specialitate absolvite cu diplomă de bacalaureat în domeniul veterinar și vechime în specialitatea studiilor necesare – minimum 9 ani.

Un alt post este de inginer chimist, pentru care sunt necesare studii de specialitate cu diplomă de licență și cel puțin șapte ani vechime

Al treilea post este de asistent veterinar, gradul II, pentru care se cer studii medii în domeniul veterinar și cel puțin cinci ani de vechime în muncă.

Un alt post este de muncitor calificat, gradul IV, pentru care se solicită studii medii și șapte ani vechime în muncă.

Celalalte posturi sunt pe perioadă determinată. Unul este de inginer în domeniul ingineriei alimentare, specializarea controlul și expertiza produselor alimentare, aici fiind nevoie și de patru ani vechime. Un alt post este de medic veterinar cu șapte ani vechime, fiind scos la concurs și un post asistent veterinar, gradul IA, pentru care este necesar un liceu de specialitate, dar și o vechime de 9 ani.

Pentru Serviciul Control Oficial Siguranța Alimentelor sunt scoase la concurs trei posturi de inginer, cu studii superioare pe profilul Tehnologia produselor alimentare sau echivalente în domeniul inginerie alimentară, și aici fiind nevoie de nouă ani vechime.

Proba scrisă va fi pe 21 noiembrie 2019, ora 11:00, iar data interviurilor va fi anunțată ulterior. Relații suplimentare se obțin la sediul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Gorj, din Târgu-Jiu, Str. Ecaterina Teodoroiu, nr. 523, telefon 0253.226.033, interior 118.

Vizualizări: 2,241

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: