Primărie din Gorj, dată în judecată de Centrul Chinologic din Sibiu

Primăria Cruşeţ este acţionată în instanţă de Centrul Chinologic din Sibiu. Dosarul a fost înregistrat luna aceasta pe rolul Judecătoriei Târgu-Cărbuneşti. Centrul din Sibiu are de recuperat de la autorităţile locale din Cruşeţ suma de 10.700 de lei. Primul termen de judecată a fost stabilit în luna ianuarie a anului viitor.

Datoria Primăriei Cruşeţ către Centrul Chinologic din Sibiu este din anul 2007 şi nici până în prezent nu a fost achitată. În aceste condiţii, singura soluţie de recuperare a banilor a reprezentat-o instanţa de judecată, care va obliga cel mai probabil primăria să achite aceşti bani. "Este vorba de nişte cursuri de calificare pentru poliţiştii locali. S-au făcut acum doi ani şi s-au facturat cu 10.700 de lei. Nu am contractul ca să ştiu exact ce reprezintă această sumă. Sunt cei doi poliţişti locali care lucrează în comună. Sunt trei de toţi, dar unul este şef. Ştiu doar că aceste cursuri erau ultima şansă de calificare pentru aceşti poliţişti locali", a declarat Teodor Godeanu, primarul desemnat al comunei Cruşeţ.

Primăria Cruşeţ este executată silit şi de SC Salubris Gilortul SRL, firmă care colectează gunoiul din localitate, pentru o datorie de 7.231,86 de lei, sumă la care se adaugă şi cheltuielile de executare. Decizia Judecătoriei Târgu-Cărbuneşti în acest dosar este definitivă.

Vizualizări: 1,545

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: