Zeci de asistenți comunitari din Gorj, detașați la DSP

Asistenții comunitari din județul Gorj au fost detașați în alte instituții pentru a ajuta în lupta împotriva coronaviruslui. La nivelul județului Gorj sunt 130 de asistenți comunitari, iar dintre aceștia 26 au fost detașați la Direcția de Sănătate Publică, tocmai pentru a ajuta la derularea anchetelor epidemiologice.

Persoanele detașate vor fi remunerate în plus pentru munca pe care o prestează, fiind asigurat transportul, dar și cazarea, spune Daiana Militaru, purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Gorj.

”La nivelul județului Gorj avem 130 de asistenți comunitari, însă 26 au fost detașați la Direcția de Sănătate Publică pentru a ajuta la derularea anchetelor epidemiologice, dar și la call-center. Pe perioada detașării se asigură persoanei detașate, suplimentar față de salariul plătit, diurna zilnică, cazare și transportul unde se dispune detașarea, dar și plata indemnizației de detașare în cuantum de 50% din salariu”, a spus Diana Militaru, purtătorul de cuvânt al DSP Gorj. 

Vizualizări: 2,408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: