Zeci de pacienți cu Covid sunt internați la Târgu Jiu

Zeci de pacienți infectați cu noul coronavirus sunt internați în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Cei mai mulți se află în locația din strada A.I Cuza, zona Pasarelă, fiind vorba despre un număr de 61 de bolnavi. În această secție mai sunt disponibile 13 paturi libere.

Conform unei raportări a SJU Târgu Jiu, situația din secțiile de ATI nu este una tocmai bună. Paturile sunt ocupate aproape la capacitate maximă.

”În locația din strada A.I. Cuza (Pasarela) avem 61 pacienți confirmați (nr total paturi disponibile 74); 11 pacienți la nivelul compartimentului de Terapie Intensivă (nr total paturi disponibile 12). De asemenea, în locația de pe strada Tudor Vladimirescu avem:  2 pacienți suspecți izolați la nivelul secțiilor (nr total paturi disponibile 9), niciun pacient suspect la nivelul izolatorului secției de Terapie Intensivă (nr total paturi disponibile 2). Totodată, în locația Progresului (Spital 700) avem 11 pacienți suspecți internați în zona tampon (nr total paturi disponibile 23), iar 5 pacienți suspecți la nivelul izolatorului secției de Terapie Intensivă (nr total paturi disponibile 5)”, transmite SJU Târgu Jiu.

În privința cadrelor medicale de la Târgu Jiu infectate cu acest virus, numărul acestora a ajuns la 21, iar 3 dintre se află deja internați în spital.

Reamintim că au fost șapte decese în 24 de ore în spitalele din Gorj, ale unor pacienți cu Covid.

Vizualizări: 2,044

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: