Zeci de călători fără bilet în autobuzele Transloc

Călătorii Transloc sunt verificați la bilete. O acțiune în acest sens a avut loc chiar joi, o echipă a Poliției Locale alături de reprezentanți Transloc acționând pe mai multe trasee din municipiu. Peste 20 de cetățeni au fost surprinși în ilegalitate.
Prinși fără bilet asupra lor, călătorii au fost dați jos din autobuz și sancționați. Acțiunea a avut loc pe mai multe trasee din Târgu Jiu și în intervale orare diferite. ”Transloc face această acțiune cu o echipă a Poliției Locale Târgu Jiu pe toate traseele. Intenția mea este să înțeleagă că trebuie să-și cumpere bilet când circulă cu troleul, intenția mea nu este de a le da amendă. O să fac zilnic, în diferite intervale orare, această acțiune”, a spus Vasile Căilean, directorul Transloc SA.
Nu mai puțin de 21 de călători au fost prinși că circulau fără bilete. ”A fost solicitat un echipaj al Poliției Locale pentru un control Transloc. Au fost legitimate 21 de persoane și au fost sancționate pentru că au fost prinse fără bilet”, au transmis reprezentanții Poliției Locale. Cetățenii care nu-și cumpără bilet riscă sancțiuni, în baza procesului verbal întocmit de Poliția Locală, 250 lei, cu posibilitatea de a plăti jumătate în 24 de ore.

Vizualizări: 777

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: