Zeci de candidați la concursul de la CE Oltenia

Câteva zeci de candidați s-au înscris la concursul organizat de CE Oltenia pentru ocuparea a 13 posturi de prelucrător prin așchiere la unitatea de reparații din Rovinari. Din datele prezentate de compania energetică reiese că sunt cel puțin 2 candidați pe post. ”La concursul organizat pentru ocuparea celor 13 posturi de prelucrător prin aşchiere din cadrul UPRUM (Unitatea de Producţie şi Reparaţii Utilaje Miniere) s-au înscris 28 de candidaţi. Comisia de examinare, numită prin decizie a conducerii societăţii, va verifica dacă dosarele depuse de candidaţi sunt complete şi dacă sunt îndeplinite condiţiile pentru ocuparea posturilor precizate în anunţ”, a declarat Elena Zamfir, purtătorul de cuvânt al CE Oltenia.

Concursul va debuta luni, 18 martie, cu proba scrisă, care va consta într-un test grilă.

După susținerea probei scrise, comisia de examinare de la nivel companiei va stabili programul de desfășurare al probei practice. Reprezentanții CE Oltenia spun că data și ora la care vor susține această ultimă probă vor fi aduse la cunoștința candidaților de secretarul comisiei de examinare.

Pentru a putea candida pentru un post de prelucrător prin aşchiere, aplicanților li s-a cerut să aibă calificare în domeniu, ori de strungar sau frezor. O altă cerință a fost aceea de a avea minimum 3 ani experiență în operarea mașinilor unelte de prelucrare prin așchiere.

Concursul se va desfășura la sediul UPRUM Rovinari.

Vizualizări: 6,154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: