Gorjul a trecut de 200 de infectări. Încă un deces!

Grupul de Comunicare Strategică nu a anunțat luni niciun caz nou de infectare cu noul coronavirus în 24 de ore la nivelul județului Gorj. La o oră după raportarea făcută la nivel central, Direcția de Sănătate Publică Gorj a anunțat șase cazuri noi în Gorj. Astfel, numărul total de cazuri a ajuns la 202 de la începutul pandemiei, timp în care au fost vindecate 141 de persoane, iar nouă au decedat.

Ultimul deces a fost înregistrat în data de 21 iunie a.c. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 78 ani, care prezenta și alte afecțiuni medicale (diabet zaharat și boală cronică renală).

știrea inițială: Niciun caz nou în Gorj, număr moderat de infectări la nivel național

Gorjul nu a raportat niciun caz nou de infectare cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore, după câteva zile în care au fost între patru și opt cazuri noi. În schimb, la nivel național au fost raportate 246 de cazuri noi, după câteva zile în care numărul de infectări depășea binișor trei sute.

Luni au fost raportate și 11 decese (6 bărbați și 5 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bistrița-Năsăud, Brăila, Dâmbovița, Ilfov, București, Olt, Vrancea și Vâlcea.

Șapte dintre decese sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități. Pentru un număr de 3 persoane care au decedat nu au fost depistate comorbidități, iar pentru 1 deces nu au fost raportate comorbidități.

La ATI, în acest moment, sunt internați 195 de pacienți.

Vizualizări: 1,989

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: