Cinci salariați de la Aparegio, infectați cu noul coronavirus

Cinci salariați de la operatorul de apă-canal din Gorj au fost până acum depistați cu noul coronavirus, anunță Direcția de Sănătate Publică Gorj. “Printre ultimele cazuri confirmate cu COVID-19, pe raza județului Gorj, se mai află încă trei angajați ai societății Aparegio. Până în momentul de față, cinci salariați ai acestei societăți au fost confirmați cu COVID-19. Aproximativ 50 de persoane, angajați ai Primăriei Târgu Jiu și ai societății Aparegio, se află în autoizolare, însă anchetele epidemiologice sunt în desfășurare”, a transmis DSP Gorj.

În data de 22 iunie, Gorjul figura cu 202 persoane infectate de la începutul pandemiei, din care doar 52 mai erau în spital. În carantină erau 18 persoane, iar în autoizolare la domiciliu 1.873 persoane.

Cel mai recent deces, al nouălea de la începutul pandemiei, a fost înregistrat în data de 21 iunie. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 78 ani, care prezenta și alte afecțiuni medicale, mai exact diabet zaharat și boală cronică renală. (A.A.)

Vizualizări: 1,461

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: