Zeci de victime după explozia din Italia. Ce a filmat un român!

Un camion a explodat luni după-amiază pe şoseaua de centură din Bologna, în apropierea aeroportului din oraş, provocând un incendiu puternic. Bilanţul dat publicităţii de către autorităţi arată că două persoane şi-au pierdut viaţa, iar peste 70 au fost rănite. 14 dintre răniți sunt în stare foarte gravă.

Autorităţile italiene nu au notificat oficiul consular cu privire la existenţa unor cetăţeni români printre persoanele afectate de accidentul urmat de explozia unui camion pe o autostradă din Italia, în apropierea aeroportului din Bologna, iar la nivelul oficiului consular nu s-au înregistrat solicitări de asistenţă consulară, a transmis Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Explozia a avut loc în apropierea aeroportului din Bologna, în Italia. O autocisternă care transporta substanţe inflamabile ar fi intrat într-un alt autoturism, acesta la rândul lui ciocnindu-se cu mai multe autoturisme de la o reprezentanţă auto. Geamurile mai multor case din apropiere s-au spart, iar un pod de pe autostradă s-a prăbuşit parţial.

Imagini difuzate de pompieri arată o coloană de fum negru ridicându-se deasupra camionului şi maşini în flăcări într-o parcare lângă autostradă.

Pompierii se luptă în prezent cu focul, conform presei locale. De asemenea, sunt prezente la faţa locului mai multe ambulanţe şi un elicopter al Poliţiei.

Aeroportul din Bologna a comunicat că incidentul nu a afectat activitatea aeroportului iar zborurile aterizează şi decolează după programul obişnuit.

Vizualizări: 4,861

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: