Cronco a devenit vedetă de film

Puiul de cioară găsit acum doi ani într-un parc din Târgu Jiu, luat acasă și crescut de soții Modoran, a devenit vedetă de film. Cronco face parte din familie și i se fac toate poftele, chiar dacă este doar o pasăre.

Miti a povestit cum s-a întâmplat totul și cum a ajuns să se atașeze atât de mult de pasăre: ”Pe Cronco l-am găsit în Parcul Central, era într-o dimineață ploioasă. Avea aripa ruptă și capul spart. L-am luat și l-am dus la medicul veterinar, i s-au dat vitamine și antibiotice, apoi și-a revenit. Inițial l-am ținut în grădină, acolo unde avem o încăpere, iar după câteva săptămâni am decis să îl luăm în casă. Nici acum nu s-a refăcut în totalitate. Face numai lucruri ciudate, nebunii și e foarte inteligent, își dă seama de orice. A început să și vorbească, zice: Să mă bată mama! Am fost și la mare cu el, toată lumea voia să facă poze cu el. Practic este ca un membru al familiei, ca un copil pentru noi. Este foarte răsfățat”, a spus Miti.

Cronco a fost și în studiourile de la Chefi la Cuțite, dar și actor într-un film în care a jucat îndrăgita actriță Maia Morgenstern. ”Am fost invitați și la Chefi la Cuțite. De asemenea, Cronco a jucat și într-un film. Toți au rămas uimiți de el cât de liniștit a stat acolo. Au venit foarte multe întrebări apoi, toată lumea a reacționat bine. Chiar este surprinzător”, a spus Simona.

Pasărea are și un brad al ei, fiind împodobit chiar cu penajul său de când era pui.

Galerie foto




Vizualizări: 1,477

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: