Ziua I fără PSD: Maşina vandalizată, jignit şi aruncat la coş

Primele consecinţe ale demisiei lui Marian Rotaru din funcţia de vicepreşedinte al PSD Gorj au apărut! Autoturismul său parcat în faţa blocului în zona 23 August a fost vandalizat, iar primarul din Leleşti nu crede că este o coincidenţă. Cert este că nu numai maşina acestuia a fost distrusă, ci şi a altor 17 vecini. Între timp au apărut primele declaraţii ale colegilor din PSD. Preşedintele executiv al PSD, Ion Călinoiu, are exprimări dure la adresa colegului de partid, despre care spune că are un caracter infect.

Peste douăzeci de autoturisme din zona 23 August au fost vandalizate luni noaptea. Printre acestea se numără şi maşina primarului din Leleşti Marian Rotaru. Acesta spune că are maşina lovită, zgâriată şi cu oglinzile sparte. „Mi-au spart maşina azi-noapte. Vă daţi seama, ce coincidenţă... Nu am mai văzut un măturător pe aici de multă vreme şi acum erau zeci, curăţară tot, zici că nu se întâmplă nimic, dar oamenii sunt cu mâinile în cap. Stau aici de ani de zile, nu mi s-a întâmplat vreodată aşa ceva şi mi se întâmplă acum. Sunt douăzeci- treizeci de maşini sparte. Să mai spui că Târgu Jiu e oraş liniştit? Sunt puşi pe vandalizare, au mai fost campanii, dar ca asta nu a fost. Veni poliţia, ar fi găsit două persoane“, a declarat Rotaru foarte supărat. 

La scurt timp, IPJ Gorj a dat comunicat de presă. Doi tineri de 22 şi 23 de ani au fost reţinuţi. Rotaru nu crede că cei doi sunt vinovaţi.

Călinoiu: Caracter de om infect

Până află dacă cei doi i-au distrus maşina, primarul Marian Rotaru are o altă problemă. Şefii din partid par că nu-l mai vor prin preajmă. Primele declaraţii au venit de la Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj. Acesta a declarat la Radio Infinit că: „Este un om care ştie să facă echipă, să lucreze în echipă, dar nu ştiu ce-l determină să facă ce a făcut. Dacă vrea să plece din partid, nimeni nu se va opune. Deocamdată, suntem în campanie electorală, n-avem timp să discutăm cazul Rotaru, care e un caz mărunt”. Reacţiile dure au venit de la preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu. „Marian Rotaru a încercat să facă valuri în partid şi n-a reuşit. El urmăreşte să facă o carieră politică prin alte mijloace. Nu este o pierdere c-a demisionat din funcţia de vicepreşedinte, dacă are demnitate să plece şi din partid. A scos în evidenţă caracterul lui de om infect. Noi nu-l mai băgăm în seamă”, a spus Călinoiu la acelaşi post de radio.

Rotaru: Nu am venit ca el, şantajând pe alţii

Rotaru răspunde! Îl deranjează, de fapt, declaraţiile lui Călinoiu. „Domnul Cârciumaru e altfel de om, dar domnul Călinoiu e un intrus în partid. Infect este el pentru că nu recunoaşte munca pe care am depus-o la partid. Cum poate să spună aşa ceva? Am şi eu copii, cum i s-ar părea să audă şi copiii lui când îl face cineva infect? Eu nu l-am jignit niciodată. În plus, partidul nu este al lui maică-sa. Eu am muncit. Nu am venit ca el, şantajând pe alţii. Îl sun, mă înjură la telefon şi pune telefonul pe speaker să audă şi cei din birou. Aşa ştie el să vorbească. Cu Surupăceanu, cu Dan Vâlceanu, cu mulţi alţii. Să-mi retragă sprijinul politic dacă nu mă mai vor“, a spus Rotaru.

Rotaru plăteşte pentru că DD a mâncat la restaurantul lui

Preşedintele executiv al PSD Gorj a mai spus că „Rotaru este cot la cot cu un candidat trimis de Băsescu aici”, referindu-se evident la Dan Diaconescu. Călinoiu spune că Rotaru a avut discuţii cu staff-ul acestuia, pe Insuliţă, şi că le-a oferit mâncare la restaurantul său.

Primarul din Leleşti spune că nu a vorbit cu cineva din echipa acestuia de campanie, dar o va face. Mai mult, Rotaru spune că cei de la PP-DD nu au mâncat la el la restaurant, pentru că a avut interdicţie de la partid! „Este nebun. Eu nici nu am fost pe Insuliţă. Am fost cu copilul la Arad. N-am vorbit cu nimeni, nu au venit la mine să mănânce că nu am avut voie. A văzut la mine la firmă vreun afiş de-al lor? Dar dacă mă obligă, o să-l caut. Mă duc la Dan Diaconescu, îl caut şi pe el şi pe Tudor Barbu. Dacă m-am dus la Călinoiu şi i-am spus că treaba nu merge, că nu-i bine... Când am adus voturi nu eram infect“, a încheiat Rotaru.

„Toţi colegii mei sunt nemulţumiţi, dar nu pot face ceva pentru că au probleme“

Marian Rotaru

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: