Mamă a două fete, Khraibani şi-a trecut un singur copil în pliantele electorale

Camelia Khraibani, candidatul USL pe Colegiul 4 Motru, împarte pliante electorale pe care cel mai probabil nici nu le-a citit. Dovada: aşa cum arată imaginea care înfăţişează pliantul electoral, sub poza Cameliei Khrabani sunt şi câteva date personale - este căsătorită şi are... 1 copil!

Ori, având în vedere că Khraibani e mamă a două fete, Maya şi Mona, este clar că «favorita în alegeri», aşa cum o numeşte Dian Popescu, nu şi-a deschis niciodată pliantul pe care le solicită oamenilor să-l citească şi să-l creadă pe cuvânt, altfel ar fi sesizat greşeala. Elocventă este părerea unui motrean, Romulus P.: «Că nu ştie ce înseamnă deschiderea unei cariere, cum este cea pe care a decretat-o ca obiectiv al său, sau că nu ştie să obiecteze la fundamentarea unui buget care duce la disponibilizări masive de personal, e de înţeles dacă luăm în considerare cât de prost manager s-a dovedit la conducerea spitalului Motru, dar să nu ştie câţi copii are... asta e prea de tot!».

„Este campania primarului Hanu”

O explicaţie a venit din partea deputatului în funcţie, Constantin Severus Militaru, contracandidatul ARD pe acelaşi colegiu, contactat pentru un punct de vedere: «Bunul simţ mă opreşte să comentez situaţia pentru că este vorba de o femeie. Iar lucrurile sunt clare, pliantul său o demonstrează, într-adevăr. Pot să vă spun însă că aceasta nu este campania ei, ci a primarului Hanu, al cărui singur obiectiv este să scape de Militaru ca deputat pentru că, încă de la începutul mandatului meu, am avut “neobrăzarea“ să fac publice abuzurile sale în primărie, să mă opun pe cât am putut folosirii banilor proveniţi din taxele motrenilor în scopuri personale şi, mai mult, am avut curajul să vorbesc despre faptul că nu Hanu este autorul celor mai multe dintre realizările din Motru pe care le aruncă în ochii alegătorilor, aşa cum de altfel se procedează în toată familia PSD. E lesne de înţeles că pe Hanu nu-l interesează nici cât negru` sub unghie soarta celorlalte localităţi din colegiu şi nici faptul că nu le-ar putea sprijini cu nimic candidata sa, este important doar să nu mai existe cineva care se pricepe şi care-i cere socoteală pentru ce face. Asta e tot! Un lucru i-a scăpat dumnealui: oamenii pe ale căror voturi se bazează ştiu foarte bine să gândească. Şi-apoi, oricine doreşte să vadă cum cheltuieşte primarul banii motrenilor, are dreptul să vină la şedinţele de Consiliul Local şi să ceară explicaţii!»

Vizualizări: 446

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: