Localnicii din Polovragi și Albeni, bucuroși după întâlnirea cu Dan Vîlceanu: “Din decembrie avem și noi deputat!”

Miercuri, 21 noiembrie a.c., prim-vicepreședintele PDL Gorj, Dan Vîlceanu, candidat pentru un post de deputat pe Colegiul 2, a fost primit cu bucurie de localnicii din Polovragi și Albeni: “Domne, bine că măcar de data asta avem și noi deputat, că până acum n-am avut, nu ne-a întrebat nimeni ce ne lipsește sau ce ne doare. Noi am zis că cine știe, cu criza asta, nu s-or fi ajuns fondurile, și de aia pe noi nu ne-a arondat nimeni la niciun deputat. Dar acum, cu domnu’ Dan Vîlceanu, viitorul nostru deputat, prindem și noi un loc mai în față, se îngrijește și de zona noastră cineva!"

De altfel, aceasta este impresia generală a oamenilor de rând, dar și a primarilor din Colegiul 2, că n-au resimțit niciun beneficiu din partea fostului deputat PSD Mugurel Surupăceanu. Din păcate, nici noua ofertă electorală a USL, întruchipată de un candidat fără experiență politică și fără notorietate, nu pare a fi pe placul localnicilor din zona de sub munte.

Dan Vîlceanu, singura soluție reală pentru zona de sub munte

De aceea, candidatura lui Dan Vîlceanu, un tânăr care la treizeci și trei de ani este liderul opoziției din Consiliul Județean, este primită cu speranța că în perioada imediat următoare viitorul deputat se va dedica pe deplin soluționării problemelor de infrastructură, sprijinirii agricultorilor și crescătorilor de animale și creării de locuri de muncă.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: