De ce este Dan Diaconescu cel mai important candidat al PP-DD

Niculina Mocioi, secretarul executiv al PP-DD Gorj şi candidat la un post de deputat, a vorbit ieri despre ce înseamnă candidatura lui Dan Diaconescu în Gorj. Mocioi a spus că nu este corectă percepţia că toată campania se concentrează pe Dan Diaconescu. În acelaşi timp a explicat de ce câştigarea colegiului Târgu Jiu de către Diaconescu este mai importantă chiar decât câştigarea a două colegii în alte zone.

 „Candidatura lui Dan Diaconescu este importantă pentru noi toţi cei implicaţi în campania electorală nu numai pentru că vorbim de fondatorul partidului, care dă şi jumătate din numele formaţiunii, dar în principal pentru că se luptă cu actualul premier, Victor Ponta”, a spus Niculina Mocioi. Tânăra de numai 33 de ani candidează în Colegiul 5 Rovinari, dar îşi împarte timpul între campania proprie şi cea a partidului. „Fiind secretar executiv al filialei Gorj, am anumite atribuţii de care trebuie să mă achit. În plus, este normal să ne implicăm cu toţii în campania electorală a lui Dan Diaconescu, pentru că o mare parte din voturile mele, ca să nu vorbesc în numele altor candidaţi, vor fi datorate simpatiei de care se bucură Dan Diaconescu. PP-DD poate obţine cel puţin trei parlamentari în Gorj, tocmai pentru că Dan Diaconescu şi-a asumat această luptă cu Victor Ponta, pe care o va câştiga”, a precizat Mocioi.

„În fiecare familie am găsit un tânăr fără serviciu”

Niculina Mocioi, candidatul PP-DD pe Colegiul 5 Rovinari pentru Camera Deputaţilor, a stat ieri de vorbă cu alegătorii din Drăguţeşti şi Rovinari. „Cred că am vorbit cu peste 800 de persoane, am schimbat câteva cuvinte cu fiecare. PP-DD se bucură de o mare simpatie în colegiu. Cea mai mare durere a oamenilor este aceea că tinerii nu au serviciu. Cei în vârstă mai au de bine de rău o pensie, mai mare sau mai mică, din care trebuie să întreţină copii sau nepoţi trecuţi de 20 de ani. Aproape în fiecare casă am găsit un tânăr fără serviciu. Spun din nou, redeschiderea fabricilor şi uzinelor nu este un slogan populist al PP-DD, ci singura cale de salvare a României”, a spus Niculina Mocioi.

COLEGIU

Colegiul 5 pentru Camera deputaţilor este format din o parte a Târgu Jiului, Rovinari, Ţicleni, Dăneşti, Băleşti şi Drăguţeşti. Pe acest colegiu mai candidează Vasile Popeangă de la USL şi Nicolae Burchel de la ARD.

Vizualizări: 201

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: