Ce spun alegătorii despre candidaţii Mocioi şi Zamfira

Niculina Mocioi, candidatul PP-DD pe Colegiul 5 la Camera Deputaţilor, şi Cătălin Zamfira, candidat pe Colegiul 2 Senat, au luat la pas străzile, cartierele şi satele din colegiile pe care doresc să le reprezinte în parlament. Au fost zilele trecute în Rovinari, Drăguţeşti, ieri la Ţicleni, iar începutul de săptămână va fi alocat comunelor Băleşti şi Dăneşti.

 „Îmi place de fata asta că ascultă ce avem noi de spus. Că asta contează, ce aşteptăm noi de la politicieni, nu ce vor ei de la noi”, a spus Grigore Diaconescu, angajat al unei firme din Rovinari. „E mai tânără şi mai frumoasă decât pe banner. Îmi place că e serioasă”, a spus Maria Teodorescu, o pensionară din Vârţ. „O ştiu de la Gorj TV, făcea emisiunea aia cu caravana”, a completat vecina acesteia. Cel mai bine au primit-o strămutaţii din Drăguţeşti, care provin din Găleşoaia, locul de baştină al Niculinei Mocioi. „Este nepoata mea, o ştiu de la televizor. Aici toţi o votăm, că suntem şi rude”.

„Primul lucru pe care mi-l doresc este să conving lumea să vină la vot. Un parlamentar are altă legitimitate dacă este votat de majoritatea electoratului dintr-un colegiu, decât dacă este pe primul loc la o prezenţă de 40%”, a explicat Nicoleta Mocioi.

Gabriel Fătu, susţinătorul lui Cătălin Zamfira

Cătălin Zamfira este candidatul PP-DD pe colegiul 2 Senat, din care face parte şi colegiul de deputaţi pe care candidează Niculina Mocioi. Cei doi au fost însoţiţi în aceste zile de campanie de cunoscutul realizator de televiziune Gabriel Fătu, şi el foarte bine primit de localnici. „Dacă este să mă iau după reacţia oamenilor atunci când trec echipele de la PP-DD, aş crede că cei doi vor câştiga fără probleme alegerile”, a spus Gabriel Fătu.

„Domnul Zamfira, îl văd tânăr, e ca şi copilul meu. Vreau de la el şi de la domnul Dan Diaconescu să dea drumul la fabrici, să se întoarcă şi copilul meu acasă. E în Italia la muncă, şi el şi noru-mea, iar copiii lor stau cu mine. Nu e normal pentru aceşti copii, să crească fără să aibă părinţii lângă ei”, a spus Petre Paraschivu, din Ţicleni. Şi Nicolae Ciobanu vrea să îşi aducă acasă copilul: „Faceţi în aşa fel încât să vină copiii acasă. E greu şi afară, prin străini. Nu ar pleca dacă ar găsi serviciu în ţară”.

„Am întâlnit aici o populaţie îmbătrânită, pentru că tinerii au plecat la muncă în străinătate. Nu ar fi o problemă dacă oamenii ar pleca de drag, dar pleacă de nevoie, pentru că aici nu găsesc serviciu. PP-DD este singurul partid care şi-a propus să îi redea Gorjului industria pe care o avea odată”, a spus Cătălin Zamfira.

Galerie foto



Vizualizări: 265

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: