Ziua Păsărilor, sărbătorită ieri la Târgu Jiu

Elevii Colegiului Tehnic „Gheorghe Magheru” au sărbătorit ieri, pe centru şi în Parcul Central din Târgu Jiu, ziua păsărilor. Cu această ocazie, elevii au dezbătut probleme privind biodiversitatea speciilor şi au hrănit porumbeii din zonele menţionate.

Două clase de a IX-a de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Magheru” au împărţit ieri oamenilor din centru şi parc pliante dar au şi exemplificat modul de hrănire al păsărilor existente în zonele respective. „Scopul nostru a fost acela de a informa oamenii asupra conservării biodiversităţii şi protecţiei mediului în rândul elevilor, profesorilor dar şi oamenilor”, a declarat Marius Buzerea, directorul Colegiului Tehnic „Gheorghe Magheru”.

Colegiul a achiziţionat hrana pentru păsările din parc şi de pe centru din bani proprii iar la această acţiune au participat şi reprezentanţi ai Agenţiei pentru Protecţia Mediului dar şi profesori din cadrul Colegiului. „Trebuie să mulţumim persoanelor care s-au implicat în acest proiect, mai ales doamnelor profesoare Pătrăşcoiu Simona, Gurica Crina, Homescu Ioana, Vulpe Carmen şi multe altele, şcolilor partenere în acest proiect dar şi elevilor care au acceptat provocarea”, a declarat Marius Buzerea.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: