Ţigăncile acuză româncele că le fură bărbaţii

Ţigăncile din Meteor au declarat război târgujiencelor pe care le acuză că le fură bărbaţii. Femeile rrome au ajuns în culmea disperării din cauza româncelor, motivul fiind că din cauza lor le pleacă ţiganii de acasă. În cartierul Meteor foarte multe femei se confruntă cu această problemă şi sunt decise să-şi facă dreptate. Acestea le ameninţă pe românce că totul se va termina cu vărsare de sânge dacă nu le lasă bărbaţii în pace.

Ţigăncile nu mai au linişte în familie din cauza târgujiencelor care le ademenesc bărbaţii şi-i fac să plece de acasă. Femeile din Meteor sunt decise să-şi facă singure dreptate dacă nu le vin ţiganii acasă şi le ameninţă chiar şi cu moartea pe tinerele din Târgu-Jiu. „Nu mai avem linişte în familie din cauza româncelor. Din cauza unei femei Claudia, bărbatul meu a plecat de acasă şi m-a lăsat cu un copil de 18 ani. Nu mai avem nici bani, că el aducea bani acasă. Noi nu o să lăsăm lucrurile aşa şi o să ne răzbunăm dacă poliţia nu ne face şi nouă dreptate după legea românească, ne facem singure după legea ţigănească”.

Ţigăncile susţin că nu s-au mai confruntat niciodată cu această problemă şi spun că cel mai bine le-a fost pe timpul lui Ceauşescu, care proteja familiile. „Pe timpul lui Ceauşescu ne era şi nouă bine. Aveam bani, puteam să plătim datoriile, ne-am făcut case şi nici ne plecau bărbaţii de acasă ca acum. Noi de asta ţinem şi acum pe perete tabloul cu Ceauşescu”.

Vor să se răzbune

Puţine femei din Meteor recunosc problemele pe care le au din cauza soţilor care pleacă după românce, însă spun că numărul celor care sunt în această situaţie este din ce în ce mai mare. Ţigăncile sunt decise să-şi facă dreptate singure. „Jumătate din femeile din Meteor au această problemă, că bărbaţii le pleacă de acasă. Se duc după românce că pe ele le scot la produs, dar rezolvăm noi situaţia asta, chiar dacă trebuie să facem puşcărie. Le omorâm şi gata. O să se lase cu vărsare de sânge dacă nu ne lasă ţiganii în pace. Să-şi ia români de-ai lor”.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: