Ţuilă (Cătunele): Voi candida din partea PS-ALDE

Primarul ALDE de la Cătunele, Florinel Ţuilă, anunţă că va candida anul acesta pentru un nou mandat la primăria Cătunele. Acesta spune că partidul din partea căruia va candida este "PS-ALDE", explicând astfel că va candida din partea PSD, dar că va susţine ALDE în localitate. Ţuilă a spus şi cine are cele mai mari şanse la Motru să ajungă primar: Ilie Petrescu.

Reporter: Dorin Hanu a anunţat că nu va mai candida pentru un nou mandat la Motru...

Florinel Ţuilă: În cazul acesta cred că Ilie Petrescu are cele mai mari şanse. Din partea ALDE. Spun asta pentru că atunci când a fost parlamentar a băgat lumea în seamă. Cel puţin asta cred eu. S-a ocupat de minerit în perioada când era parlamentar, mai interpela, mai vorbea, mai făcea. Cred eu că îl vor ajuta chestiile acestea. Dacă Hanu ar candida ar avea şansa întâia. Şi acum şi oricând tot Hanu ar avea prioritate. Dacă Hanu nu candidează eu cred că Petrescu este cel care va avea şanse.

Rep.: Nu demult spuneaţi că luaţi în calcul o candidatură la primăria Motru dacă nu candida Dorin Hanu. Ce v-a determinat să renunţaţi la această idee?

F.Ț.: Eu nu candidez la Motru. Am văzut că am avut cetăţenii de partea mea când cu problema mea din decembrie şi nu părăsesc cetăţenii. Faptul că cetăţenii au avut încredere în mine, nu îi părăsesc. Voi candida tot la Cătunele.

Rep.: Din partea cărui partid veţi candida?

F.Ț.: Din partea PS-ALDE. Cei care vor veni la mine şi vor face treabă în comună cu aceia voi merge. Voi susţine şi ALDE în comună şi voi candida cu PSD.

Vizualizări: 451

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: