Drumurile din Turburea, în reabilitare

Primăria Turburea continuă asfaltarea drumurilor din comună. Până la sfârşitul lunii noiembrie, încă trei drumuri vor fi reabilitate. Două dintre acestea sunt modernizate cu bani din bugetul local, unul fiind modernizat cu fonduri guvernamentale obţinute pe OG 28. Primarul Ion Bârcă spune că, odată finalizate aceste drumuri, circa 80% din comună este asfaltată.

Autorităţile locale de la Turburea vor inaugura, în circa două săptămâni, unul dintre cele mai importante drumuri din comună, reabilitarea acestuia costând aproximativ 4 milioane de lei. „În maxim două săptămâni, vrem să inaugurăm un drum de 4 kilometri, pe circa 3 kilometri s-a turnat deja asfaltul. E vorba de drumul secundar, paralel cu DJ 661, care leagă Turburea de Spahii, un drum care a fost reabilitat cu fonduri pe OG 28, valoarea acestuia fiind de circa 4 milioane de lei. Proiectul a vizat realizarea a 11 podeţe, 300 metri de şanţ dalat, restul şanţurilor fiind din pământ. Tot prin acest proiect se asfaltează şi toate uliţele care fac legătura cu DJ 661”, a declarat Ion Bârcă, primarul comunei Turburea.
În paralel se desfăşoară lucrări de reabilitare şi pe drumurile din satele Ilineşti şi Poiana. „Reabilităm drumul de la Ilineşti şi drumul spre cimitirul din Poiana de Sus cu fonduri din bugetul local, valoarea totală a investiţiilor fiind de 440.000 de lei. Aceste drumuri vor fi gata în prima săptămână din luna noiembrie. După ce termin drumul modernizat pe OG 28, drumul de la Ilineşti şi pe cel de la Poiana, în comună avem asfaltate aproape 80% din drumuri”, a precizat primarul Ion Bârcă.

Vizualizări: 362

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: