Pandurii caută soluţii să-l vândă pe Ilie Iordache

Conducerea clubului Pandurii caută soluţii pentru a le găsi echipe şi altor trei jucători care se antrenează cu Pandurii 2, Ilie Iordache, Daniel Orac şi Adrian Iordache. Pe Iordache oficiali clubului speră să-l poată vinde după stagiul din Antalya, acolo unde jucătorul va merge cu Pandurii 2.

„Dacă nu se va găsi nici o soluţie, până la urmă Ilie Iordache va merge în cantonament în Antalya, acolo unde sperăm să-l vadă la lucru şi alte echipe. Aşteptăm chiar o ofertă a unui club din Coreea care s-a interesat de serviciile lui. În cazul lui Orac este o situaţie similară. Pentru Adrian Iordache sperăm să apelăm la varianta unui schimb de jucători cu echipa Săgeata Năvodari, de unde ne dorim şi noi un fotbalist“, a  precizat preşedintele executiv Pârvulescu.

Cei trei jucători disponibilizaţi de Pandurii se pregătesc de la reunirea lotului  cu Pandurii 2 şi dacă nu vor găsi alte soluţii de transfer până la plecarea echipei a doua în cantonament, atunci se vor deplasa în Antalya cu lotul antrenat de Gabi Zahiu.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: