A vrut să se omoare pentru că nu are ce să mănânce

Un bărbat de 31 de ani din Fărcăşeşti a vrut să se omoare pentru că nu are ce mânca. Omul s-a urcat în după-amiaza zilei de vineri pe unul din turnurile de răcire de la Termocentrala Rovinari şi a ameninţat că se aruncă în gol. În loc de mâncare, bărbatul, care era băut bine, a primit de la poliţişti o amendă de 100 de lei şi asta pentru că nu este prima dată când pune pe jar forţele de intervenţie.

Gheorghe Pătru, de 31 de ani, din satul Rogojelu, comuna Fărcăşeşti, s-a plâns că nu are un loc de muncă, fapt pentru care e nevoit să cerşească prin vecini o bucată de pâine. Înainte de a se urca pe turn. bărbatul a băut câteva pahare de alcool ca să prindă curaj. „Am muncit cu ziua, dar acum nu mai găsesc nimic de lucru, sunt nemâncat de câteva zile, nu mai pot trăi aşa, eu oricum o să mă omor”, spune Gheorghe Pătru.

A fost amendat cu 100 de lei

Alertaţi prin Serviciul de Urgenţă 112, pompierii, poliţia şi medicii au ajuns imediat la faţa locului. După mai bine de o oră de negocieri, bărbatul s-a răzgândit şi a coborât de pe turn. Presimţind parcă ce urma să se întâmple a luat-o la fugă, nu a apucat însă să iasă din curtea unităţii fiind prins de forţele de ordine prezente la faţa locului. „Este pentru a doua oară când se urcă pe unul dintre turnurile de răcire de la Termocentrala Rovinari şi ameninţă că se aruncă în gol. Noi trebuie să respectăm legea şi îi vom da o amendă de 100 de lei pentru tulburarea liniştii publice. Firma care asigură paza la unitatea în cauză va fi şi ea amendată pentru că nu l-a împiedicat pe bărbat să pătrundă”,  precizează subcomisarul Minel Sanda. Bărbatul a fost internat la secţia Psihiatrie a Spitalului de Boli Infecţioase Târgu Jiu.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: