Un gorjean a fost bătut cu parul de concubină

Un gorjean a ajuns vineri noaptea, puţin după miezul nopţii, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu după ce a fost bătut de concubina lui. Emil Corobea, are 72 de ani şi este din Săcelu, iar vineri seara s-a certat cu concubina sa, mai tânără cu 10 ani pentru că aceasta pierduse vitele.  Reproşurile bătrânului au enervat-o la culme pe femeie şi aceasta, fără să stea prea mult pe gânduri, a pus mâna pe un par şi a început să-şi lovească partenerul.

Emil Corobea trăieşte în concubinaj cu o femeie din sat, mai mică cu 10 ani decât el. Relaţia dintre ei era una destul de bună până vineri seara când, cei doi concubini s-au luat la ceartă. Totul a pornit de la faptul că femeia fusese cu vitele la păşunat şi din neatenţie le-a pierdut. Bătrânul nu a putut trece cu vederea peste acest lucru şi a început să-i aducă reproşuri concubinei. După un schimb de replici mai aprinse cearta părea să se fi stins, însă nu a fost aşa. În timp ce bătrânul se gândea unde ar putea fi vitele lui, femeia s-a dus în curte şi a luat un par cu care şi-a lovit concubinul de mai multe ori. „Ea a pierdut vacile şi ne-am certat din cauza asta. După ce ne-am mai liniştit eu stăteam pe un lemn şi mă gândeam, iar ea atunci s-a dus şi a luat un par şi a dat în mine pe unde nimerea. Am început să strig hoţii, ca să mă audă vecinii dar nu am putut că mi-a băgat o cârpă în gură. Mi-a dat prima data după cap, am căzut jos şi apoi m-a lovit peste tot. După aceea nu mai ştiu nimic de mine o vreme, iar când m-am trezit erau mulţi lângă mine, cred că s-a dus la poliţie sau la vecini să anunţe. Cred că am stat jos vreo patru ore”, a povestit bătrânul.

Omul o va ierta pe concubina agresivă

Bătrânul susţine că relaţia dintre ei era una bună, se mai certau dar se împăcau foarte repede, iar de bătaie nu s-a pus problema niciodată. El consideră că femeia s-a purtat aşa pentru că băuse câteva pahare în plus şi nu a mai ştiut ce face, însă o va ierta şi se va întoarce înapoi acasă la ea când îşi va reveni. „Nu ştiu ce a fost cu ea că noi ne înţelegeam foarte bine, ne mai certam din când în când dar nu aşa de rău. Eu cred că m-a bătut pentru că a fost beată şi nu a ştiut ce face, că altfel nu dădea ea în mine. Atunci când s-a mai trezit din beţie a chemat vecinii şi poliţia de m-au adus la spital”, a spus omul. Bătrânul s-a ales cu câteva traumatisme în urma corecţiei aplicate de concubina lui dar din fericire viaţa nu i-a fost pusă în pericol. „Am primit un pacient de 72 de ani, bătut de concubina lui. Are un traumatism cranio-facial, traumatism de torace şi câteva leziuni interne. Este compenasat hemo-dinamic şi nu cred ca va pune probleme deosebite”, a declarat Liliana Crăciun, medic la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: