„Ar însemna că sunt dezaxat dacă-l mai aduc înapoi pe Neagoe”

Zvonul revenirii lui Eugen Neagoe la Pandurii a fost ieri infirmat de către preşedintele Marin Condescu. Speculaţiile au apărut după ce ieri clubul de la Severin a decis să renunţe la serviciile fostului antrenor de la Pandurii. Marin Condescu a explicat că nu s-a pus niciodată problema revenirii lui Neagoe la Târgu Jiu aşa cum nu se pune nici problema de a renunţa la Sorin Cârţu. 

Cu doar trei zile înaintea derby-ului cu Unirea Alba Iulia, programat duminică, la Vânju Mare, FC Drobeta a rămas fără antrenor.Tensiunile apărute, după înfrângerea surprinzătoare de la Arad, între conducerea administrativă şi cea tehnică au dus la încetarea colaborării dintre cele două parţi. “Aşa am considerat. De comun acord am rupt colaborarea. În viaţă nu este întotdeauna aşa cum crezi şi cum îşi doreşti. Am avut discuţii aseară, de dimineaţă ne-am întâlnit din nou, la o cafea şi am rupt înţelegerea, care era valabilă până în vară. Nu am nimic de reproşat nimănui. Am rămas prieteni. Acum vin acasă, la Craiova şi momentan vreau să iau o pauză”, a declarat Eugen Neagoe deşi versiunea oficială a fost că a fost demis de conducerea clubului. 
Preşedintele Marin Condescu a ţinut imediat să infirme zvonul readucerii lui Eugen Neagoe la Pandurii. „Nu am avut nici o discuţie cu nimeni în acest sens şi nu ne dorim un alt antrenor. În nici un caz pe Eugen Neagoe. Noi avem antrenor pe Sorin Cârţu şi vom merge cu el mai departe pe toată perioada pe care am semnat, am mai spus deja indiferent în ce eşalon am fi. Indiferent de poziţia din clasament continuăm cu Sorin Cârţu. Este cert 100% că nu va veni Eugen Neagoe. Ar însemna că sunt dezaxat eu dacă-l mai aduc înapoi pe Neagoe. Nu am nimic cu el, să nu fiu înţeles greşit, dar de ce l-am aduce. Ce teroare e asupra jucătorilor acum, când am câştigat 16 puncte în tur de ce nu a fost teroare ? Sunt unii care vor să-şi dea cu părerea şi lansează astfel de zvonuri false. Este o minciună faptul că sunt prevederi contractuale în contractul lui Cârţu referitoare la numărul de înfrângeri sau la vreo sumă de bani. Nu este nici o revedere şi nici o sumă de bani. Şi nu mi-a solicitat nici un jucător până acum să-l schimb pe Sorin Cârţu sau să-l aduc la Pandurii pe Eugen Neagoe. Nu a venit nimeni la mine, dintre jucători, şi nu văd de ca ar putea fi nemulţumiţi. Comportamentul lui Sorin Cârţu a fost unul corect de fiecare dată. Nimănui nu-i convine când pierdem. Alte comportamente ale lui Sorin Cârţu împotriva echipei, eu nu le cunosc. Indiferent de speculaţiile care se fac de persoanele care nu au nicio legătură cu clubul, eu spun clar poziţia mea. Atâta timp cât eu voi fi preşedinte, în condiţiile în care şi Sorin Cârţu îşi doreşte acest lucru, am pornit un program care este programat să se deruleze pe mai mult timp, voi continua cu Sorin Cârţu.” Anterior preşedintele Condescu afirmase că doreşte să respecte contractul pe trei ani cu Sorin Cârţu şi că se vor găsi soluţii de redresare a echipei: „Am cu Sorin Cîrţu un contract pe termen lung pe care vreau să-l respect. Nu contează cum sau în ce eşalon, divizia B sau C şi venim înapoi dacă e cazul dar nu cred că va fi. Nu sunt probleme din punctul meu de vedere şi lucrurile sunt foarte clare la Panduriii. Vom găsi împreună soluţii de redresare a echipei iar dacă există jucători care nu-l vor îi vom lăsa pe ei să plece.”



Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: