„Nu facem jocurile nimănui !”

Frustraţi după egalul cu Pandurii, dinamoviştii au trecut la atac. „Sper să joace la fel şi cu CFR Cluj!”, a spus cu un oarecare subînţeles Ciobotariu. „Noi i-am bătut în tur pe CFR, Steaua sau Rapid, am făcut egal cu Dinamo aşa că nu facem jocurile nimănui!”, a venit răspunsul lui Grigoraş.

Pandurii au arătat şi în faţa dinamoviştilor de ce sunt în stare. Au dominat liderul ligii întâi la toate capitolele iar asta nu le-a picat bine câinilor.

I-au încurcat pe toţi în acest sezon

„Eu le doresc multă baftă celor de la Tg Jiu în meciul următor, să joace la fel de bine cum au jucat cu noi şi cred că o s-o facă.” Declaraţia dată de Ciobotariu imediat după remiza cu Pandurii nu e făcută degeaba. Gorjenii merge etapa următoare la Cluj pentru a se duela cu CFR iar dinamoviştii vor ca trupa lui Grigoraş să pună piedică unei alte candidate la titlu. Replica lui Grigoraş nu s-a lăsat aşteptată. „Ei cred cumva că...- Să nu uite că noi i-am bătut şi pe CFR, şi pe Steaua şi pe Rapid, n-am pierdut cu Dinamo aşa că nu ne poate acuza nimeni că suntem pro sau contra anumitor echipe. Suntem o echipă care îşi apără şansele corect şi încearcă să joace cât mai bine pentru a lua punctele puse în joc”, a spus Grigoraş. „Cu siguranţă Pandurii vor juca la fel şi cu CFR, nici nu se pune problema. Normal că Liviu îşi doreşte să obţinem un rezultat favorabil la Cluj. Fiţi siguri că ne ducem la Cluj să jucăm şi să obţinem puncte. Avem 31 de puncte şi vrem să rămânem în zona plutonului fruntaş”, a adăugat şi preşedintele executiv Eugen Pârvulescu.

„Cel mai bun jucător al nostru este Marian Condescu. Dânsul ne asigură echilibrul. Sunt într-o relaţie senzaţională cu el şi aş fi prost ori dobitoc să-l critic.”     

Petre Grigoraş, antrenor Pandurii (sursa Prosport).

Astăzi ora 17, amical: Gaz Metan Severin – Pandurii (se joacă la Severin).

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: