Pandurii au petrecut pe cinste la final de an-VIDEO

Pandurii nu au lăsat semieșecul cu Ceahlăul să-i afecteze și au petrecut imediat după meci. Doar aveau și de ce. Gorjenii încheie cel mai bun an al lor din istorie, un an în care s-au ridicat de la retrogradare la cupele europene. Grigoraș și-a menținut tradiția de a mânca șoric alături de elevii săi iar apoi gorjenii s-au distrat pe cinste la petrecerea de final de an.

Imediat după meciul cu moldovenii, pandurii au dat fuga la restaurant ca să petreacă. Cele 30 de puncte adunate la finalul anului le permit gorjenilor să viseze frumos.

S-au înghesuit la șoric

Pandurii au început distracţia prin a degusta şoricul pregătit chiar pe loc de un bucătar. Faţă de anul trecut, porcul pandurilor a fost considerabil mai dolofan, în conformitate cu situaţia din clasament. Primii care s-au înghesuit la șoric au fost căpitanul Pintilii, Maxim și chiar Grigoraş. Doar brazilianul Cardoso a fost convins cu greu să guste. A crezut iniţial că e subiectul unei farse și nu a acceptat să ia o gură de șoric decât după ce i-a văzut pe alţii că mănâncă. ”Nu am mai mâncat până acum piele de porc. La noi în Brazilia nu e tradiţia asta. Noi cumpărăm direct carnea, nu prea am văzut animale tăiate aşa. Eu nu aş avea curajul să omor un animal", a spus Cardoso.

Dedicații peste dedicații

Elevii lui Grigoraş au trecut apoi la petrecerea propriu zisă. S-au încălzit prin a arunca cu milioanele pe dedicaţii. Lăutarul a fost cel mai fericit. A făcut bani grei în doar câteva minute. Maxim a fost cel mai vesel pandur. A dat dedicații pentru ”frații” săi, Pintilii, Grigoraș junior și Chiricheș, prilej pentru ultimul să-l ironizeze. ”Ar mai avea și alți frați dar nu mai are bani”, a glumit fundașul.

Viera, hai la joc !

Jucătorii au luat cu asalt și ringul de dans. Lideri de trupă au fost Pintilii şi Chiricheş care au dat tonul la sârbe. Showul a fost asigurat și de ivorianul Viera care nu a ezitat să intre pe ring deși nu știa mișcările specifice. Colegii și antrenorii au încercat să-i arate africanului cum se joacă pe la români. Degeaba. Viera a pus mâna pe microfon și s-a distrat nițel, făcând dedicații pentru ”fratele” Chiricheș și Grigoraș. Se știe că relația dintre antrenor și Viera e una specială, Grigoraș apreciindu-l mult pe ivorian pentru caracterul său. De menționat ar mai fi că Viera a sosit la petrecere însoțit de o brunetă superbă care a atras multe priviri.

Grigoraș, premiat de conducere

După ce l-au premiat înainte de jocul cu Ceahlăul pe Chiricheș, pandurii l-au onorat și pe Grigoraș. Antrenorul a primit din partea conducerii o vază albastră superbă în semn de recunoștiință pentru performanțele din 2011. ”Ar trebui s-o împart cu jucătorii, stafful tehnic și cel medical, pentru că cu toții am muncit enorm”, a spus Grigoraș.

Vizualizări: 191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: