Pecingină: Bălăşoiu, cea mai proastă alegere!

Actuala conducere CEO nu poate fi performantă atât timp cât în fruntea ei se află Constantin Bălăşoiu! Este părerea candidatului PP-DD la Primăria Tg-Jiu, Gheorghe Pecingină, care consideră că erau mult mai mulţi specialişti în Gorj care ar fi putut fi numiţi în fruntea entităţii. Pecingină speră ca sediul complexului să rămână în Gorj şi să nu fie doar promisiuni electorale ale USL, care acum se pare că nu se mai opune la fel de mult, ca atunci când erau în opoziţie, privatizării CEO.

Gheorghe Pecingină, consideră că Bălăşoiu este cea mai proastă alegere şi îşi argumentează opinia cu rezultatele financiare ale Complexului Energetic Craiova, cele mai slabe  faţă de celelalte societăţi care alcătuiesc CEO. ”Mulţi dintre oamenii politici consideră actuala conducere a Complexului Energetic Oltenia o conducere performantă. Daţi-mi voie să vă spun că nu poate fi o conducere performantă atât timp cât în fruntea CEO se află Bălăşoiu. Din punctul meu de vedere cel mai slab director care putea fi ales. A demonstrat de-a lungul timpului că este un manager slab şi n-are ce să caute în fruntea CEO. Sunt mult mai mulţi specialişti în Gorj care ar putea fi puşi în valoare. N-aş vrea să nominalizez că s-ar specula după aceea, însă, cu siguranţă, Bălăşoiu este cea mai slabă soluţie”, a declarat Pecingină.

Hoţia şi prostia, transpartinice

Argumentaţia unor lideri politici privind faptul că actuala echipă ar fi performantă dat fiind faptul că din această echipă fac parte oameni din toate partidele politice, este puerilă. Pecingină a ţinut să amintească faptul că prostia şi hoţia sunt transpartinice, ca atare, argumentul contracandidaţilor săi este lipsit de fond. ”Am văzut, de asemenea, că spun unii că actuala conducere este bună pentru faptul că fac parte din această echipă oameni din toate partidele politice. Am mai spus/o, hoţia şi prostia sunt transpartinice”, a spus Pecingină. Şi în privinţa sediului CEO există numeroase discuţii şi dispute, motiv pentru care Pecingină speră ca sediul companiei să rămână în Gorj, iar acest lucru să nu fie doar promisiuni electorale. Pecingină face aceste afirmaţii motivat de atitudinea USL care după ce a trecut la putere şi-a schimbat discursul vis-a-vis de privatizarea CEO. Candidatul PP-DD a ţinut să menţioneze că partidul din care face parte se opune vehement privatizării CEO. ” Sper ca sediul să se realizeze la Gorj şi să nu fie vorba doar despre o promisiune electorală. Ar fi trebuit stabilit, încă de la început, sediul, aici, la Tg-Jiu. Şi în ceea ce priveşte privatizarea CEO s-a pus deja batista pe ţambal. Până acum, unii spuneau, cât erau în opoziţie, că se opun privatizării CEO. Acum, nu se mai opun aşa de mult, ar dori privatizarea unui pachet minoritar. Punctul de vedere al PP-DD este acela că ne opunem cu desăvârşire privatizării CEO”, a conchis Gheorghe Pecingină.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: