Romanescu vizitat de „mentorul său” pe probleme administrative

Ilie Bolojan, fostul primar din Oradea, în prezent președinte al Consiliului Județean Bihor se află în vizită la Târgu Jiu. El este un apropiat al edilului Marcel Romanescu, alături de care a și fost fotografiat, în seara de joi, la o plimbare, în centrul orașului.

Marcel Romanescu a afirmat în repetate rânduri că de câte ori are câte o problemă în ceea ce privește administrația locală, îi cere ajutorul colegului său liberal.

„Inclusiv strategia mea, la momentul de față, blamată de foarte mulți târgujieni, culmea, și de o parte dintre colegii mei, este creionată pe discuțiile pe care le-am avut, în primul meu mandat, cu Ilie Bolojan. Am avut multe întâlniri, iar această strategie a fost condiționată de un singur aspect: de câștigarea alegerilor din 2020 și în rest, urmez strategia, sunt ca pacientul la medic, când am o anumită problemă și apar anumite abateri de la strategia pe care am făcut-o cu fostul primar din Oradea, îl sun: „Acolo lucrurile văd că  nu sunt prea sănătoase și el spune, Marcel, mergi că ești pe drumul cel bun”, a afirmat la un moment dat primarul Marcel Romanescu.

Și despre această recentă vizită, Romanescu a recunoscut că a avut tot scopul de a „pune la cale” strategii legate de administrația locală.

„M-am întâlnit seara trecută cu Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, un edil cu o foarte bogată experiență și care s-a făcut cunoscut pentru modul în care a condus municipiul Oradea. Am discutat mult despre administrația publică locală, despre investiții, despre atragerea de fonduri extrabugetare și despre planurile pe care le avem.

Suntem și colegi de partid, iar Ilie Bolojan cunoaște orașul nostru pentru că a mai venit aici, atunci când a dorit să viziteze diferite obiective precum Stadionul Municipal sau Sala Sporturilor”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

Vizualizări: 1,534

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: