Zakaric: Craiova este un club uriaş în România, cu tradiţie şi palmares

Goran Zakaric, jucătorul de  26 de ani recent transferat de Universitatea Craiova, a vorbit pentru prima dată despre motivele pentru care a decis să accepte propunerea din Liga 1. Atacantul a precizat că a contat foarte mult faptul că oltenii l-au dorit şi în trecut.

Goran Zakaric a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe 4 ani. În 2011, el a fost cumpărat de Dinamo Zagreb pentru 300.000 de euro, iar de atunci a fost împrumutat de campioana Croaţiei la diferite echipe. A trecut pe la Siroki Brijeg (Bosnia), NK Lokomotiva şi Slaven Belupo, iar din vara anului 2017 s-a întors liber de contract în ţara sa natală, la Zeljeznicar.

Zakaric crede că în România va reuşi să îşi relanseze cariera și va demonstra de ce a fost considerat în urmă cu câţiva ani unul dintre cei mai promiţători tineri din Bosnia. ”Ca să fiu sincer, am început să iau contact cu Universitatea Craiova de mai mult timp prin prisma agentului meu. Dat fiind faptul că am avut şi o situaţie mai specială cu vechiul meu club am decis că Ştiinţa este cea mai bună soluţie pentru mine în acest moment. Sunt sigur că am luat cea mai bună decizie venind aici, fiindcă Universitatea Craiova este un club uriaş în România, cu tradiţie şi palmares.
Suporterilor aș vrea să le transmit doar să fie ei așa cum sunt de obicei. Că o fac foarte bine. Am văzut asta atât pe stadion cât și în filmulețele pe care mi le-au arătat colegii pe YouTube. Hai să fim cei mai buni și în tribune și în teren. Forza Știința!”, a spus Zakaric pentru site-ul oficial al  craiovenilor.

Zakaric a avut nevoie doar de un sezon pentru a intra în atenţia lui Partizan Belgrad, club care l-a cumpărat pentru 150.000 de euro. Bosniacul este cotat de site-urile de specialitate la 1,25 de milioane de euro.

Vizualizări: 626

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: