Baschetbaliştii invită suporterii la meciul de miercuri cu o carte

Baschetbaliştii de la CSM  Târgu Jiu debutează miercuri seara în faţa propriilor suporteri cu manşa retur a primei faze a Cupei României, cu CSM  Focşani. Partida va fi precedată de o prezentare oficială a echipei de baschet masculin a clubului, programată la ora 17:00, iar  de la ora 18:00 va începe meciul din Cupa României.

Cel de-al doilea meci, returul Cupei Romăniei, cu CSM Focşani va constitui şi meciul de debut pentru elevii lui Claudiu Alionescu în faţa propriilor suporteri. CSM Târgu Jiu a anunţat oficial suporterii să fie la sală la ora 17:00, pentru a face cunoştinţă cu jucătorii echipei de baschet  şi să aibă asupra lor o carte pentru a lua parte la  un eveniment organizat de club sub denumirea „Cititul deschide lumi noi".

„Fiecare carte adusă va fi donată unui centru pentru copiii cu probleme, iar voi, spectatorii veti avea şansa ca la sfârşit de lună să caştigaţi premii din partea clubului nostru. Vă rugăm să vă semnaţi şi să lăsaţi un scurt mesaj pe prima pagină pentru viitorul cititor. Cărţile se vor dona în pauza mare a jocului iar fiecare donator va primi un talon care va trebui completat iar acesta se va introduce într o urnă pentru tombola de la sfârşitul lunii”, au anunţat iniţiatorii evenimentului care invită toţi iubitorii de  baschet  la Sala  Sporturilor.

Debutul baschetbaliștilor gorjeni în faţa suporterilor va fi unul destul de dificil pentru că CSM a pierdut  primul joc de la Focşani în faţa unei formaţii ambiţioase şi cu obiective importante pentru acest sezon, inclusiv calificarea în următoarea fază a Cupei României.

Antrenorul Claudiu Alionescu îşi cunoaşte adversarul după ce a disputat deja jocul tur  şi speră ca echipa să poată face un joc mai bun în retur: „Fiind la primul sezon, Cupa României nu va fi un obiectiv prioritar pentru noi, însă ne dorim cu siguranță să avem o prestație mulțumitoare ca și atitudine și exprimare în teren. Am pierdut la 14 puncte diferenţă dar sperăm să remontăm diferenţa în retur şi să ne calificăm mai departe şi să obţinem o victorie pe care toată lumea o doreşte”.

Fiind un meci oficial CSM Târgu Jiu este nevoită să pună în vânzare bilete de intrare la meci pentru a nu depăşi capacitatea sălii. Preţul acestora va fi mic, de 5 lei pentru elevi şi studenţi şi de 10 lei pentru restul persoanelor.

Galerie foto


Vizualizări: 383

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: