Stadionul  va fi omologat de Pandurii pe 17 octombrie

Înainte de inaugurarea Stadionului Municipal din Targu Jiu, va avea loc procedura de omologare a stadionului pentru meciurile din Liga 2 ale echipei Pandurii. Reprezentanţii autorităţilor locale şi conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu au discutat marţi pentru a stabili ultimele detalii înainte de primul meci oficial, cel cu Universitatea Cluj.

Conform normelor Federaţiei Române de Fotbal, omologarea stadioanelor pe care  se dispută jocuri oficiale se face doar la cererea echipelor care dispută meciurile în competiţiile organizate de FRF. Astfel, reprezentanţii echipei de fotbal Pandurii sunt cei care se vor ocupa de omologarea stadionului, care a  fost programată în data de 17 octombrie, după cum s-a stabilit marţi în şedinţa pe care primarul Marcel Romanescu a avut-o cu reprezentanții clubului Pandurii. „Am avut o şedinţă cu cei de la Pandurii pentru că se apropie termenul de inaugurare a stadionului şi este normal să ne punem de acord, pentru că sunt anumite probleme pe care trebuie să le rezolvăm noi şi altele pe care trebuie să le rezolve clubul Pandurii. De omologarea terenului, care se va face pe data de 17 octombrie, se va ocupa clubul Pandurii. Ei trebuie să facă demersurile necesare pentru a veni la Târgu Jiu reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal”, a  explicat primarul procedura de omologare, precizând că așteaptă să primească protocolul de predare-primire de la Ministerul Dezvoltării, pentru ca arena să treacă  în patrimoniul municipalității.

„În aceste  zile am făcut toate demersurile necesare până la  nivel de Ministerul Dezvoltării şi aşteptăm Protocolul de predare - primire a stadionului. Este semnat de ministrul dezvoltării şi sperăm ca cel târziu mâine să primim acest protocol pentru a putea demara şedinţa De Îndată pentru trecerea în patrimoniu a acestui obiectiv nou din municipiu”, a mai spus primarul.

Conform intenţiilor autorităţilor, stadionul va fi inaugurat oficial pentru meciuri de fotbal pe data de 25 octombrie, când ar urma să fie programat meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi Universitatea Cluj.

Vizualizări: 1,468

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: