1 Iunie, la Târgu Jiu: Demonstraţii de roboţi şi piese de teatru

O mulţime de activităţi vor avea loc vineri, 1 Iunie, pentru copiii din Târgu Jiu şi nu numai. Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Gorj a pregătit demonstraţii de roboţi, piese de teatru şi o paradă de costume realizate din materiale reciclabile.  

Manifestările de Ziua Copilului vor debuta încă de dimineaţă, în Piaţa Prefecturii. O serie de activităţi demonstrative, susţinute în parteneriat cu pompierii, poliţiştii, jandarmii, salvamontiştii gorjeni şi Crucea Roşie, vor avea loc între orele 10:00 şi 14:00. „Tot în Piaţa Prefecturii vor avea loc demonstraţii cu roboţii realizaţi de echipe de elevi de la Colegiul Naţional «Ecaterina Teodoroiu» şi de la Colegiul Naţional «Tudor Vladimirescu» din Târgu Jiu. La Teatrul de Vară, între orele 10:00 şi 11:30, va avea loc spectacolul «Scufiţa Roşie», iar între orele 11:30 şi 12:00, parada costumelor din materiale reciclabile, realizată de preşcolarii din grădiniţa cu program prelungit nr.8 din Târgu Jiu”, a precizat inspectorul şcolar Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

Manifestările vor continua cu un spectacol al elevilor Liceului de Arte din Târgu Jiu şi al elevilor înscrişi la Palatul Copiilor. De asemenea, la Complexul Dolce Vita, de la ora 14:00, vor avea loc meciuri de fotbal între elevi, iar de la ora 16:00 începe Cupa Liceelor „Carrefour”.

De asemenea, la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, între orele 12:00 şi 13:00, vor avea loc demonstraţii de fotbal şi baschet, iar în curtea Şcolii Gimnaziale „Constantin Săvoiu” din Târgu Jiu va avea loc un concurs de desene pe asfalt, între orele 10:00 şi 12:00.

Totodată, miercuri, 30 mai, va avea loc concursul „Educaţie Rutieră - Educaţie pentru viaţă”, faza judeţeană.

Vizualizări: 659

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: