1 Iunie magic în ”Lumea Copiilor”

Surprize, jocuri, desene pe asfalt, muzică și voie bună. De asta au avut parte preșcolarii de la Grădinița ”Lumea Copiilor” din Târgu Jiu cu ocazia zilei de 1 Iunie. Copiii s-au declarat încântaţi de activitățile pregătite cu minuţiozitate de cadrele didactice, iar la sfârşit au fost răsfățați cu suc și o felie de tort.
Cei peste 100 de preșcolari de la Grădinița cu Program Prelungit ”Lumea Copiilor” din Târgu Jiu au pregătit de 1 Iunie un program plin de activități. Copiii s-au jucat în aer liber, au desenat pe asfalt poveștile copilăriei și bineînțeles au lăsat emoțiile deoparte și au spus cele mai frumoase poezii. ”Dacă-i zi de sărbătoare/Hai să-ntindem hora mare/ Să răsune poienița și să joace grădinița/ 1 Iunie să fie/ Zi de mare bucurie”, a recitat Andrei Lazăr.
Și ca să fie pe deplin răsfățați, copiii au avut parte și de câteva gustări dulci, torturile frumos decorate fiind preferatele lor. ”Ca în fiecare an la Grădinița cu Program Prelungit ”Lumea Copiilor”, 1 Iunie este un prilej de mare sărbătoare. Cu această ocazie, am organizat concursuri de desene pe asfalt, alergări, sărituri și le-am pregătit o multitudine de surprize. Surpriza de anul acesta a fost o carte cu povești pentru vacanța care se apropie, o diplomă de participare la activitățile de 1 Iunie și câteva dulciuri. La prânz au avut tortul festiv și sucul de fructe care le place foarte mult. De obicei sunt copii foarte veseli, dezinvolți, au venit îmbrăcați de sărbătoare, au participat cu entuziasm la activități”, a spus Maria Fumărel, directorul Grădiniței cu Program Prelungit ”Lumea Copiilor” din Târgu Jiu.

Vizualizări: 334

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: