15 candidați pe loc la un concurs organizat de Spitalul Județean

Peste 130 de candidați s-au înscris pe cele nouă posturi de infirmier debutant, scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Proba scrisă a concursului va fi găzduită de Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale, din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, din cauză că unitatea medicală nu dispune de un spațiu sficient de mare cât să încapă toți candidații.

 

Fiind vorba de posturi destinate debutanților, concurența este una foarte mare. Media este de 15 candidați pe un loc.

„La concursul pentru ocuparea celor 9 posturi de infirmier debutant au fost validate 134 de dosare. Din cauza faptului că sunt înscriși atât de mulți candidați, nu putem organiza concursul la sediul SJU Târgu Jiu. Am apelat, din nou, la conducerea Universității Constantin Brâncuși, și vom susține proba scrisă în săli de examen ale Facultății de Științe Medicale și Comportamentale din cadrul UCB. Mulțumim reprezentanților Universității Constantin Brâncuși pentru sprijin. Cele 9 posturi sunt vacante după cum urmează: 2 la secția medicina internă 1, 1 la secția Dermatologie, 1 la secția Neonatologie, 3 la secția Oftalmologie, 1 la secția ORL, 1 la secția Chirurgie 1”, a transmis Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Organizatorii concursului atrag atenția că toți candidații trebuie să se prezinte în sala de concurs până în ora 09:00, să aibă asupra lor cartea de identitate și, de preferat, să poarte o mască de protecție de tip medical, cu trei pliuri sau una de tip FFP2.

Vizualizări: 2,366

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: