160 de familii se mută de Paști în casă nouă

Primăria Târgu Jiu va înmâna cheile locuinţelor ANL spre sfârşitul lunii aprilie pentru ca beneficiarii să se poată muta de Paşte. Reprezentanţii municipalităţii dau asigurări că aceştia vor beneficia de condiţii civilizate, în perioada imediat următoare finalizându-se şi lucrările la canalizarea menajeră. De aşteptat mai mult vor avea târgujienii care au solicitat locuinţe sociale, pentru că lista beneficiarilor nu a fost finalizată. În plus, încă se lucrează la reţeaua de alimentare cu energie electrică.

Beneficiarii celor 160 de garsoniere şi apartamente ANL, repartizate de către Primăria Târgu Jiu, se vor putea muta de Paşte. Marius Ionescu, directorul tehnic al instituţiei, spune că lucrările la reţelele de utilităţi sunt în mare parte finalizate, excepţie făcând canalizarea menajeră unde se mai lucrează pe anumite zone. „Sunt finalizate lucrările privind partea de alimentare cu energie electrică, de alimentare cu apă şi gaze naturale. Mai sunt câteva zone unde încă se mai lucrează pentru finalizarea reţelei de canalizare menajeră pentru ca de Paşti, oamenii să se poată muta în condiţii civilizate”, a declarat Marius Ionescu, directorul tehnic al Primăriei Târgu Jiu. Acesta a mai precizat că se lucrează şi la locuinţele sociale din strada Ciocârlău. „În luna aprilie se va finaliza alimentarea cu energie electrică a locuinţelor sociale din strada Ciocârlău. Se lucrează la sistematizarea zonei, urmând ca pe măsură ce vremea se încălzeşte să trecem la punerea în operă a asfaltului”, spune Marius Ionescu. În momentul de faţă, reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu lucrează la întocmirea listelor cu beneficiarii locuinţelor sociale.

 Peste 1000 de familii au solicitat municipalităţii câte o locuinţă socială. Printre aceştia se află şi aproximativ 50 de chiriaşi ai barăcilor ACH.

Vizualizări: 194

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: