Doliu la „Doina Gorjului”. A decedat soția dirijorului Aurel Blondea!

Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului” este în doliu, după ce soția cunoscutului dirijor Aurel Blondea a încetat din viață la numai 43 de ani. Vestea morții a picat ca un trăsnet asupra familiei, dar și a artiștilor, atât de la Gorj, cât și din țară. Paraschiva Blondea, Chiva, cum îi spunea apropiații, a fost condusă ieri pe ultimul drum.

Paraschiva Blondea a lucrat o perioadă la „Doina Gorjului”, nu ca solistă, ci la machiaj. A fost disponibilizată atunci când a fost nevoie să se reducă personalul, însă Chiva a continuat să facă parte din marea familie „Doina Gorjului”. Din nefericire, aceasta a încetat din viață la numai 43 de ani, după ce în ultima perioadă i-a fost alături soțului său, Aurel Blondea, care a avut şi el probleme de sănătate. Vestea morții i-a lăsat fără cuvinte pe artiștii din Gorj. „Chiva făcea parte din marea familie a Doinei Gorjului, nu pentru că era soția dirijorului Aurel Blondea, ci pentru că a fost angajata ansamblului o perioadă de timp. Noi toți suntem alături de Aurel”, a declarat Gheorghe Porumbel, directorul Ansamblului „Doina Gorjului”.

Aurel Blondea a postat câteva cuvinte pe pagina de facebook a fiului său. „Mă simt groaznic, aș vrea să fie doar un vis foarte, foarte urât”. Şi alţi artişti au postat pe facebook mesaje de condoleanţe.

Vizualizări: 2,384

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: