19 candidați se luptă pentru municipiul Motru

Bătălie crâncenă la primăria municipiului Motru. Lupta electorală se va da acolo între 19 candidați, odată ce și deputata Camelia Khraibani a anunțat că va candida independentă. Lupta este atât de crâncenă și pentru că actualul primar în funcție, Dorin Hanu, nu mai candidează pentru un nou mandat. Acesta i-a transmis Cameliei Khraibani că, din punctul lui de vedere, totul s-a terminat cu această decizie a ei de a candida.

Cetățenii din Motru vor trebui să-și împartă voturile între aproape 20 de candidați. Este orașul cu cel mai mare număr de candidați de până acum, asta și pentru că Dorin Hanu, primarul în funcție, renunță la primărie. Astfel, printre candidații care se vor bate pentru votul motrenilor sunt Cosmin Morega de la PSD, Tudor Dobrică de la ALDE, Ilie Petrescu de la PSRo, Aurel Slapciu de la PMP, Gheorghe Jianu de la PNL, Adrian Luţă de la PND, Mihail Aurel Ţurlea de la PRU, Ion Cristi Iorga de la UNPR, Vasile Diaconescu de la PRM, Marian Urucu de la PSR, Camelia Stanciu de la PNŢCD. Printre candidații independenți care și-au anunțat intenția se numără Camelia Khraibani, Nicolcescu, Sanda și Romulus Modoran.

Ce le transmite Hanu
Pe actualul primar al municipiului nu-l surprinde numărul mare de candidaturi. Recunoaște însă că nu se aștepta ca deputata Camelia Khraibani să se arunce în lupta electorală. ”Oamenii se schimbă în funcție de interese. Este al 19-lea sau al 20-lea candidat la primăria Motru. Asta este, și ea este un candidat ca toți candidații, cu șansele ei, important este ca oamenii să aleagă soluția cea mai bună. Din punctul meu de vedere, totul s-a terminat odată cu această decizie pe care dânsa a luat-o. Nu știu ce va face pe viitor, este imprevizibilă, după cum vedeți”, a spus primarul din Motru, Dorin Hanu.

Vizualizări: 2,186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: